Kontakt oss


Vi kan nås via nettsiden www.imagoterapi.com
Her finner du e-post adresser til både meg og Britt.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Har varit inne och läst en hel del på bloggen nu. Jag kan tänka att det är en bra form av healing att skriva! Och med all härlig respons, så gör det säkert helvetet "lite enklare", om man nu kan uttrycka sig så...?
  Skriver inte så mycket innan jag vet att det kommer fram, så tills nästa gång så hoppas jag bara att det går så bra och överkomligt som möjligt! Stor kram till er bägge från oss på Lyr, Annika & Sixten - ja Stisse hälsar säkert också (kanske)

  SvarSlett
 2. Hej!

  Usch vilken tuff läsning....har inte varit inne på några dagar, så det var mycket att ta in, bara som läsare! Många fina bilder och fina ord.
  Jag tänker på er varje dag och hoppas att ni har det så ok som det går!!!
  STOOOOR KRAM, Annika

  SvarSlett
  Svar
  1. Stort tack Annika för dina kommentarer. Det uppskattar vi väldigt! Nu hoppas vi på att Helge idag efter cellgift och strålning inte blir alltför illamående. Går allt bra sätter vi kurs mot Lyr, för en helg i vårt kära hus och kanske en båttur?
   Stora kramar Britt & Helge

   Slett
 3. Hej hej!

  Har precis varit inne och läst bloggen idag, och det är en otroligt vacker och gripande läsning!! Jag beundrar er för ert mod och det "utelämnandet" av era innersta tankar och känslor!

  Jag hoppas att det känns bra så här när den här strålningsperioden snart är över. Nu är det "bara" resten kvar, med återuppbyggande av hela systemet... Hoppas att en del av den eftervården kan ske på Lyr, som nog snart börjar avfolkas. Jag kan inte vänta tills lugnet åter lägger sig.

  Sommaren har ju varit otrolig i form av sol och värme. Trots detta har jag knappt varit ute i solen. Jag trivs bättre i värmen i skuggan någonstans.
  Idag (torsdag) så kommer det EFTERLÄNGTADE regnet!!! Jag som har så mycket väster behöver ju vattna mellan varven och det känns alltid lite stressande när det är så torrt i markerna. Det positiva med torkan är ju att gräset inte växer så mycket!
  Igår ringde jag och pratade med Bertil, som körde upp er gräsklippare och ställde den på tomten, och så var jag sen förbi på eftermiddagen och klippte. Det hade inte vuxit så mycket.
  Hade lite problem med klipparen, för den stannade efter ca en minut, men efter att ha ringt Bertil, så konstaterade vi att jag hade stängt av bensinkranen, istället för att slå på den. När jag testade igen så gick det bra. Bertil sa något om att problemet hade varit "skit i förgasaren"..

  Ha det så bra och så hörs vi snart!! STOOOOOR KRAM TILL ER BÄGGE!!!
  Annika

  SvarSlett