Hvem er vi?

De fleste kjenner oss kanskje som Helge og Britt, Det Norske Imago Institutt og Psykologisk Klinikk Asker. Vi har arbeidet med enkeltpersoner, par- og relasjonsutvikling i mange år, både i form av  parterapi men også relasjonsutvikling i institusjoner og organisasjoner. De siste årene har vi også drevet utdanning av imago parterapeuter og profesjonelle facilitatorer, som bruker relasjonstenkningen i eget yrke. 

Takk for kjærlighet, forståelse og medfølelse
Vi er begge psykologspesialister og gjennom vårt terapeutiske yrke har vi møtt mange hundre vidunderlige mennesker, herunder par vi har i forbindelse med våre parkurs, foredrag, work-shops og utdanning av imago parterapeuter og facilitatorer. Vi vet at mange følger med oss og er overveldet over all den kjærlighet, forståelse og medfølelse som strømmer til oss fra mennesker fra hele verden, fra Norge, Danmark og Sverige, mange land i Europa, fra Israel, Syd Afrika, New Zealand og USA, herunder våre venner og kolleger i Imago Facultetet i USA.

Følg oss på bloggen!
Bloggen representerer et ønske om å formidle, og gjør våre omgivelser delaktig i den utfordrende prosessen vi gjennomlever i forbindelse med Helges sykdom og alle de tanker, følelser, eksistensielle og spirituelle prosesser og spørsmål som dukker opp i et slikt forløp. Vi ønsker å gi familie, venner og andre interesserte anledning til å følge vårt forløp og de utfordringer og transformasjoner som finner sted.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar